Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: NS Pro - Mail not received

NS Pro - Mail not received 2 months 3 weeks ago #1

  • Baljinder Singh Gosal
  • Baljinder Singh Gosal's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • Posts: 2
Hi,
I have set up NS pro with subscribers, a mailing list, and a newsletter. When I send a newsletter, i get the green message where it says message sent.
But the mail is never received at the subscribers e-mail address. I have set the joomla global configuration to "SMTP" as mentioned in FAQ, and I have also set the newsletter "from e-mail" to the same as the site's e-mail. There is no error message in the error_log either.
This is when I try to send it from newsletter manager:
However, when sent from toolkit, it works...
Please help..

Regards Baljinder
Last Edit: 2 months 3 weeks ago by Baljinder Singh Gosal.
The administrator has disabled public write access.

NS Pro - Mail not received 2 months 3 weeks ago #2

  • Christopher Mavros
  • Christopher Mavros's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 113
  • Thank you received: 15
Hello Baljinder and thank you for posting.
Have you fully configured your SMTP settings? To use SMTP properly, you should set a username, password and other details from your email server.
The Toolkit and the Newsletter Manager both use the same sending function. Can you send me a temporary administrator account by email at my email address: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.?

Thanks again.
Christopher Mavros
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Serving the Joomla! community with extensions since 2008.
The administrator has disabled public write access.
Moderators: Christopher Mavros